SOLICITA OFERTA Solicita Test Drive

Descopera Noul Swift

DESIGN CA O DECLARAȚIE

O apariție care inspiră setea de aventură: SX4 S-CROSS arată pe cât de curajos și de încrezător în sine este. Descoperiți un design care definește un crossover matur. Cu o parte frontală robustă, stil îndrăzneț de SUV și mari valori interioare. Un adevărat explorator înnăscut, plin de dinamism și putere.

FARURI CU TEHNOLOGIE LED ȘI LUMINI DE ZI LED

Farurile sculptate 3D, care folosesc tehnologia LED, întăresc impresia dinamică a modelului. Lumina de poziție folosește aceeași tehnologie LED, care salvează energia și funcționează și ca lumini de zi.

 

LUMINI DE CEAȚĂ

Luminile de ceață sunt accentuate de un ornament cromat și continuă conturul cu aspect energetic al farurilor.

2. Controlul decelerației
Dacă vehiculul din față rulează la o viteză mai mică decât SX4 S-CROSS, atunci viteza setată este redusă pentru a păstra o distanță de siguranță față de el.

LĂMPI CU TEHNOLOGIE LED

Lămpile sunt mai înguste, având o formă mai fluidă și folosesc, la rândul lor, tehnologie LED, oferind un aspect estetic mai atractiv spatelui vehiculului.

OGLINZI AERODINAMICE

Profilate pentru o rezistență scăzută la înaintare și pentru reducerea zgomotului produs de vânt, oglinzile laterale contribuie și la reducerea consumului de combustibil datorită formei aerodinamice.

BARE PENTRU ACOPERIȘ INTEGRATE

Barele pentru montarea suporților suplimentari, de pe acoperiș, îmbină aspectul fluid cu forma aerodinamică.

DESIGN-UL PLANȘEI DE BORD

Linii fluide, un nou design pentru volan și materiale de înaltă calitate folosite pentru fiecare detaliu: a intra într-un SX4 S-CROSS echivalează cu a fi transpus într-un sentiment de mișcare dinamică.

CONECTIVITATE SMARTPHONE

Sistemul multimedia care permite conectivitatea cu terminalul mobil inteligent funcționează împreună cu Apple CarPlay și MirrorLink. Prin conectarea unui iPhone compatibil prin port USB, Apple CarPlay permite accesarea muzicii stocate pe telefon, oferă indicații de navigare, permite efectuarea de apeluri, trimite și primește mesaje scrise, totul putând fi comandat vocal sau prin atingerea display-ului automobilului. La fel, MirrorLink permite accesul la mai multe funcții și aplicații ale terminalului mobil, ce pot fi afișate pe ecranul tactil de 7 inch al lui SX4 S-CROSS.

* Apple, iPhone și Apple CarPlay sunt mărci înregistrate ale Apple Inc., atât în SUA cât și în alte țări.
* Apple CarPlay este disponibil în țările afișate pe următorul link:
http://www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay
* Apple CarPlay este compatibil cu modelele de terminale iPhone amintite aici:
http://www.apple.com/ios/carplay/
* MirrorLinkTM este o marcă certificată a Car Connectivity Consortium LLC.
* Pentru lista terminalelor mobile compatibile cu sistemul MirrorLink, consultați acest link:
https://cert.mirrorlink.com/ProductListing/

SPAȚIU GENEROS PENTRU BAGAJE

Tot spațiul de care ai nevoie pentru a-ți transpune planurile mari în realitate: fie că este vorba de un eveniment sportiv, de o reuniune de familie sau de o vacanță plină de activități, SX4 S-CROSS dispune de un „spațiu util inteligent” care e gata să deservească orice și mai ales tot ce ai nevoie pentru aventurile tale.

PERFORMANȚĂ PE ORICE TEREN

SX4 S-CROSS va oferi mereu o călătorie captivantă. Provocați un performer pe toate suprafețele, în toate condițiile de vreme și pentru toate scopurile, însuflețit de legendarele gene SUV ale mărcii Suzuki. Simțiți încrederea generată de plăcerea de a conduce fără efort.

Noul 1.4 BOOSTERJET

Noul 1.0 BOOSTERJET

Sistemul de suspensie foarte performant

De-a lungul istoriei companiei, Suzuki a dezvoltat tehnologiile 4×4 pentru a obține stabilitate excelentă în orice condiții de drum și indiferent de vreme. ALLGRIP SELECT, un sistem ce lucrează împreună cu alte sisteme dezvoltate pentru șasiu și trenul de rulare, îi va permite șoferului să se afle tot timpul în control total, oferind în același timp o plăcere sporită a condusului.

SIGURANȚĂ PÂNĂ LA CAPĂT

Lărgiți-vă orizonturile și transformați-vă liniștea în companion de nădejde la drum. Conștientizați că sunteți protejați foarte bine. SX4 S-CROSS vă asistă și vă protejează în fracțiuni de secundă: cu ajutorul sistemelor de prevenție care anticipează și evită posibile evenimente nedorite. Iar dacă este cazul, sistemele de protecție vor minimiza riscurile de rănire a pasagerilor.

RADAR BRAKE SUPPORT (RBS)

Acest sistem de evitare a coliziunilor folosește datele culese de un radar montat în partea din față a vehiculului, pentru a realiza următoarele funcții avansate de siguranță:

1. Avertizare

Sistemul detectează vehiculele din față și – dacă apare riscul unei coliziuni – avertizează șoferul să acționeze frâna.

2. Frânare automată ușoară

În momentul apariției riscului unei coliziuni, sistemul poate aplica automat o forță de frânare ușoară, pentru a avertiza șoferul să acționeze corespunzător frâna.

3. Asistare la frânare

Dacă riscul de coliziune este foarte mare, iar șoferul apasă cu putere pedala de frână, sistemul mărește automat forța de frânare, pentru a ajuta la evitarea coliziunii sau la micșorarea urmărilor impactului.

4. Frânare automată

Dacă sistemul realizează că este eminentă coliziunea, acesta aplică automat o forță de frânare mare pentru a încerca evitarea acesteia sau pentru a reduce la minim pagubele produse.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

ACC utilizează sistemul cruise control care conlucrează cu radarul sistemului RBS (Radar Brake Support). Pentru a menține automat o distanță mai mare, medie sau mai mică față de colegul de trafic din față, sistemul reglează automat viteza de deplasare, mărind astfel gradul de confort oferit pasagerilor.

1. Controlul constant al vitezei
Dacă este o distanță suficient de mare față de vehiculul din față, SX4 S-CROSS rulează la o viteză constantă

2. Controlul decelerației
Dacă vehiculul din față rulează la o viteză mai mică decât SX4 S-CROSS, atunci viteza setată este redusă pentru a păstra o distanță de siguranță față de el.

3. Controlul accelerației
Dacă vehiculul din față schimbă banda, iar față de următorul vehicul este o distanță suficientă, SX4 S-CROSS accelerează automat până la viteza de croazieră setată inițial.